Onpahan ollut melkoinen viikonlopun aloitus!
Frisco aloitti eilen viikonlopun hienosti läpi menneellä BH-kokeella. Riscohan on vasta hieman yli vuoden, joten hyvää työtä ovat Ursinit sen kanssa tehneet.
Minä jännitin koko päivän Helsingin kansainvälisessä kissanäyttelyssä Mymlanin ja Ronjan kanssa. Ronja oli ensimmäistä kertaa elämässään näyttelyssä ja pokkasi heti ensiesiintymisellä sertin. Mymlan oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja sekin sai sertin. Mymlanin kisa ei vielä tähän päättynyt vaan se valittiin vielä Tuomarin parhaaksi naaraaksi ja se sai osallistua paneeliin. Paneelihan vastaa Best in Showta koirapuolella. Siellä tie katkesi, mutta pitkälle päästiin!

1501221.jpg
Kuvassa Mymlan Bjarne Wickströmin arvostelussa paneelissa. Tuomarina Mymlanilla on Hanne Sofie Sneum.
Erityisesti mieltä lämmitti tuomarin arvostelulomakkeeseen kirjoittama kommentti "Fantastic kept, Thank You!" ja "Super furnished". Tuo pesuhomma ainakin oli sitten mennyt ihan nappiin.
Kyllä hoffit ovat tähän verrattuna helppoja; pari kertaa vuodessa kun pesee lähes millä shampoolla tahansa ja hyvä tulee. Kissojen peseminen on tiedettä!

Kotiinpalattua odotti vielä uusi erinomainen uutinen; Bandido oli ollut ensimmäisessä Ruotsin näyttelyssään ja saanut sertin. Nyt on sitten Stelmo's-koirat menestyneet myös maailmalla ;) Mitähän Bona Dea keksii Kanadassa?

Nyt vaan odottamaan huomista päivää, mitä se tuo mukanaan...