npa todella luvattoman kauan edellisestä päivityksestä! Yritän muistaa edes osan.

Helmikuun 2 viimeistä viikkoa vietimme koko perhe Pohjois-Amerikan mantereella. Olimme ensin 3 päivää Seattlessa ja loppureissu kului Vancouverin olympialaisissa. Matka oli tosi mukava ja tulihan sieltä tuliaisiakin (niiden 3 uuden matkalaukun sisällön lisäksi...). Toin nimittäin Izzadorablerags-kissalasta 2 uutta jalostusnaarasta. http://izzadorableragdolls.com/  Pentujen nimiä ei ole vielä virallistettu. Jouduin nimittäin Tica-käytännön mukaisesti keksimään pennuille nimet ja rekisteröimään ne itse. Ruskea tabbycolorpoint on Izzadorablerags Olympic Flame (CrockoNoon Bentley -  CH Hersley's Kiss of Izzadorablerags). Suklaa bicolortyttö on Izzadorablerags Maple Syrup (QGC Rumble in the Bronx - CH Avery of Izzadorablerags). Tabby tuntee nimen Viiru ja suklaa on Siiri. Viirun ei ollut tarkoitus jäädä meille, mutta tänne se jäi. Siiri meni Annelle Campanulan eli Sinin kaveriksi. 

Izzadorablerags Maple Syrup

Izzadorablerags Olympic Flame

Muita kuvia matkalta laitan Facebookiin.

Tässä vähän kuvaterveisiä kasvattien omistajilta helmi-maaliskuulta:

Tämä kollinalku on Egregius eli Rasmus. Se on Ronjan ja Smilen pentu. Kuvat otti Henna Mitrunen.

Tässä kuvassa on Sisun (Dulciolum)  vinkuleluna Feno (Festivus). Feno on Sisun eno, vaikka onkin nuorempi.


Frisco eli Risco Reipas palkittiin Keski-Suomen Kennelkerhon ylempien luokkien parhaana tokokoirana. Onnea Katri ja Risco!

 

Gamekeeper eli Kessu sai toisen sertinsä Tuusniemen näyttelystä Paula Heikkinen-Lehkoselta.

 

Illucia eli Iitu. Ikää kuvassa 10 kk.

Hyacinth eli Hera

Pusztai Pandur Gréta eli Naran 4 kk

Bona Dea on saanut omat sivut: http://web.me.com/mirkka.koivusalo/bonadea/Welcome.html

Tämän näköisiä kuvia on jo saattanut kävellä vastaan. Saimme uuden Stelmo's-logon ja sitä myötä uudet laadukkaat Stelmo's-vaatteet. Tuffelle kiitos kuvan suunnittelusta ja Ronnylle käytännön toteutuksesta!