Nämä kuvat ehkä auttavat ymmärtämään miksi rodun nimi on ragdoll. Meillä aikuiset kissatkin lötköttelevät näin keskellä lattiaa. Itsesuojeluvaistosta ei tietoakaan, sillä koirat juoksevat välillä aika vauhdikkaastikin näiden lötköjen yli.
Kyllä näistä vahdeiksikin on. Jos ei muuta niin varas voi kompastua. Itseasiassa meidän Lara murisi ainoana kissana ollessaan koirien kanssa, kun ovikello soi. Kun Mymlan muutti meille tapa hävisi. Ehkä Lara vasta silloin tajusi olevansa kissa.

1557876.jpg

1557878.jpg
Kuvassa pikku Albatus. Se on saanut nimensä siitä, että on voittopuolisesti valkoinen. Sananmukaisesti sana tarkoittaa valkopukuista. On suuri todennäköisyys että se on mid high white bicolor. Tämä tarkoittaa sitä, että siitä voi tulla vielä arvokas jalostuskissa. 
Jo kissalanimeä hakiessani mietin, että sukunimeni on niin kissamainen, että sitä tulisi jotenkin hyödyntää. Koska Felix on kissasuvun latinalainen nimi, päätin, että kaikkien kissanpentujeni nimet ovat latinaa. Näin meillä on aina ikäänkuin uusia rotuja ja lajeja ;)
Pentujen nimet ovat Albatuksen lisäksi Anfractus, Amatus ja Aurelia. Anfractus tarkoittaa mutkaa tai kiemuraa. Sinisellä mitted-pojalla on häntämutka, joten nimi kuvaa sitä hyvin. Amatus eli rakas, rakastettu on ruskea bicolor-poika. En vain saa siitä silmiäni irti. Porukan tytteli on Aurelia. Nimi on johdannainen kullasta.
Pennut ovat nyt liikkuvaisia 6 viikkoisia. Ne ovat jo valloittaneet koko asunnon.
Kiitos Hannalle kuvista!