Kylläpä olen ollut laiska, kun en ole saanut blogiin mitään kirjoitettua!
Tässä hieman kuvamuistoja meidän loppuvuodesta:

2174539.jpg
Kakarat sitten lähtivät. Kyllä niitä onkin ikävä. Aivan ihastuttavia palleroita kaikki! Jätin itselleni sijoitukseen Baby Dollin eli Usvan sekä Barba Lividuksen eli Leevin. Usva asuu Hannalla Lahdessa. Seurana sillä on 2 ragdolldaamia. Usvan kutsumanimi on kuulemma vielä harkinnassa, sillä Hannan mielestä Usva on aivan liian eteerinen nimi tälle riiviölle. Aiemmat raggarit ovat hätää kärsimässä tämän grande divan kanssa.
Leevi muutti lopulta isänsä ja setänsä luo Porvooseen. Leevistä oli tosi vaikea luopua, mutta ei Mymlanin kanssa voi pitää leikkaamatonta kollia, varsinkaan omaa poikaa. Smilekin joutuu olemaan Mymlanista erossa ja se on jo ihan tarpeeksi vaativaa suljettujen ovien elämää. Smilen huoneeseen taas ei voi toista poikaa ottaa, sillä se opettaisi pennun takuuvarmasti merkkailijaksi. Se on itse ihan toivoton ruikkija.
Kuvassa vasemmalta Binio eli Prinssen, Usva, Beneficius eli Harmi sekä Leevi.

Gwendyn laskettu aika on uutena vuotena. Otin jouluaattona siitä kuvia. Mielestäni se on kyllä isompi, kuin ultrassa luvattu 4 pentua...
2174562.jpg 

Stelmo's- ja Feel-x-pennut lähettelivät jouluterveisiä kuvien muodossa. Osan näistä otoksista ajattelin jakaa teidän kanssa:
2174572.jpg
Joskus, siis ihan joskus, on hoffikin hetken aikaa ottavana osapuolena. Lola (Galadriel) saa kyytiä aussie-Ronalta. Kateutta herättävä lumimäärä!

2174577.jpg
Tämä komea herra neitiseurassa on Gamekeeper eli Kessu. Kyllä on poika kehittynyt siitä, kun viimeksi sen elokuussa näin. Neiti kuvassa on Skywatch's Jewel Jadella.

2174595.jpg
Sitten vielä kaunis kuva Griseldasta eli Sennistä.

2174641.jpg
Kissojen lempileluja jouluna taitaa kaikkialla olla lahjapaperit ja -narut. Niissä riittää askartelemista koko illaksi. Mallia tässä näyttää Michiko tyttärensä Aurelian eli Linan kanssa.

Kiitos kaikille jouluterveisiä lähettäneille ja hyvää loma-aikaa!