Viimeistä kokonaista päivää mökillä. Vietettiin kummipojan ja hänen pikkusiskonsa synttäreitä. Mansikoita on syöty ihan mielettömästi. Pate sai eilen 3.8 kiloisen hauen, mutta Oliver laittoi tänään paremmaksi ja sai 5-kiloisen. Oli siinä pojalla kalassa pitämistä, mutta itse hän sen veneeseen sai.

Viikonloppuna oli Oulussa kaksi kansainvälistä näyttelyä. Ruusa (Godwina) ja Sulo (Ghosbuster) osallistuivat kumpaankin. Lauantaina kroatialaisella tuomarilla Sulo oli PU 4 ja sai vara-sertin, Ruusa voitti nuorten luokan ja sai sekin vara-sertin. Sunnuntaina hollantilainen tuomari antoi Sulolle EH:n, Ruusa sai vara-cacibin ja vara-sertin. Ruusa oli vähän epäonnen soturi, sillä paras narttu-luokassa sitä pisti ampiainen reiteen ja esiintyminen meni sitten sen jälkeen luonnollisesti mönkään. Tuo vara-cacib oli silti kyllä tosi hieno homma!

Mymlanin pennut ovat nyt kaksi viikkoa vanhoja. Pennuista 2 on poikia ja 3 tyttöä. Yksi tyttöpentu on väriltään ruskea, muut ovat sinisiä. Yhden tytön kuvio on colorpoint, muut ovat mittedejä. Kaikkien silmät ovat jo auki. Nyt noita voi jo varatakin kun tietää mitä ne ovat. Ainoastaan niiden laatua pitää vielä odotella. (Kissathan myydään kolmella eri laadulla)