Pennut täyttivät tänään 7 vrk ja pitihän sen kunniaksi nimet keksiä. Tällä kertaa se meni ihmeen helposti. Tosin oli Saija hieman avustamassa. Tietenkin olisin voinut jättää nimien keksimisen Stelmo's-kennelin kymmenvuotisjuhliin kuun loppuun, mutta G-pentueesta viisastuneena päätin armahtaa penturukat ja keksiä nimet itse. Leirinuotiolla nimittäin tulee hyviä nimiehdotuksia...
Kuten kissapuolella olen jo maininnut, myös koirapuolella pidän nimistä, joissa on joku tarina tai ne ilmentävät pentua jollain tapaa. Niinpä on tarpeen hieman selitellä:
Tytöt:
Hermione (Harry Potterin velhokaveri. Toinen merkkareista.)
Harmony (kun on kerran Fantasy, niin täytyyhän meillä olla Harmonykin. Parempimerkkinen merkkarityttö)
Hyasinth (tämä taitaa aiheuttaa muutamassa kaverissa pieniä naurunpyrskähdyksiä, mutta Hyasinth Bucket on ehdoton!)
Pojat:
Hagrid (Harry Potterissa Tylypahkan riistanvartija, tilusten ja avainten vahti. Puolet isompi kuin muut. Vahteja on ollut muissakin pentueissa (Carcharot, Defender, Gamekeeper, Ghostbuster). Tämä on tietenkin pentueen suurin pentu.
Helios (Auringonjumala. Blondi poika)
Hocus Pocus (omaa ison valkoisen rintamerkin)
Hurin (perinteisesti lähes joka pentueessa on ollut nimiä Lord of the Ring'sistä. Dorthonian lordi, lyhyt, mutta vahvarakenteinen. Merkkaripoika. Katsotaan pentujen kasvaessa keneen nimi osuu parhaiten)
He-man (perinteisesti joka pentueessa on myös ollut urospentu, joka on saanut nimen isänsä nimen muunnelmana. Ironmanista tuli ensimmäisenä mieleen He-man. Katsotaan myöhemmin kuka on machoin.)

Ja sitten itse nämä kakarat:






Pikku Hyasinth


Kiva tyyny!


Onko meillä myös yksi rottweiler!?


Helios


Voiko enää suloisempaa kohtaa pennussa olla?


Äidinrakkautta