Torstaina Pusztai-Pandur Greté eli Naran kävi ensimmäisessä näyttelyssään Hollolassa. Tuloksena hieno arvostelu ja ROP-pentu.



Lauantaina ajelimme kamalassa helteessa Raisioon Fantasyn ja Galadrielin luonnetestiin. Tuomareina olivat Sirkka Lempinen ja Irene Puputti.
Olemme jo parin viikon ajan kytänneet Toscan juoksua alkavaksi, mutta se on vain antanut odottaa itseään. Testissä Tode ei todellakaan esittänyt sitä mikä se on. Tuloksena +88 p (toimintakyky -1, terävyys +1, puolustushalu +3, taisteluhalu +2, hermorakenne +1, temperamentti +1, kovuus -2, luoksepäästävyys +3, laukausvarma). Kun palasimme autolle testistä huomasimme, että juoksu oli alkanut. Eipä olisi voinut kamalampaa kohtaa juoksuilleen valita! 

Galadriel selvitti testin tyylikkäästi 170 pisteellä ((toimintakyky +1, terävyys +1, puolustushalu +1, taisteluhalu +2, hermorakenne +1, temperamentti +3, kovuus +1, luoksepäästävyys +3, laukausvarma). 



Molemmat nartut astutan seuraavasta juoksusta. Toscan astutus on ensi viikolla  ja Galadrielin juoksu alkaa todennäköisesti kesä-heinäkuussa.

Mynämäen näyttelyssä Isbahan eli Hipsu EH 3.

Hurin eli Ramos oli Rauman näyttelyssä PU 2 ja sai vara-sertin. Onnea Riipan perheelle!

Hurin                                                                                 kuva: Juha Riippa

Lappeenrannassa oli tänään ryhmänäyttely ja siellä oli kyllä melkoinen jättipotti. Meidän junnu Hagrid eli Rico oli ensin ROP ja sitten vielä RYP 4! Aika hienosti 16-kuiselta kakaralta! Onnea Anna!

Meidän tytöt ovat korkanneet rantakauden saaressa.

Gwendy odottamassa venettä laiturilla


Luna