Kun on meidän perheestä kysymys niin eihän mikään mene suunnitelmien mukaan. Suomalaiskansallisesti meillä toki harrastettiin seksiä ja veri on lentänyt, mutta ehkä ei kuitenkaan ihan perinteisellä tavalla ;)
Seksiosuudesta vastasivat kissat, sillä tietenkin meidän kissaneidit päättivät tulla kiimaan juuri juhannukseksi ja tietenkin heidän sulhasensa olivat eri puolilla Suomea. Viikko sitten maanantaina vein Mymlanin Porvooseen. Siinä samalla onneksi sain käydä katsomassa Kathrinan pennut - ei mennyt ihan kissahommiksi. Tiistaina kävin kummitädin ominaisuudessa hypistelemässä Caritan pennut. Keskiviikkona ajelin poikia treeneihin. Torstaina olikin sitten vuoro käydä viemässä Ronja Mikkeliin. Perjantaina hain Mymlanin kotiin. Perjantain yritimme viettää perheen kanssa juhannusta saaressa Sipoossa. Oliver vastasi sitten siitä veripuolesta; hän loukkasi kätensä ja sen seurauksena vietimme pe-la välisen yön lääkärissä. Käteen ommeltiin 2 tikkiä. Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Ronjan haku Mikkelistä - paluuruuhkassa tietenkin. Että tällainen rentouttava juhannusviikko meillä! Parin kolmen viikon jälkeen varmistuu, tuottiko tämä hurja ajoralli mitään tulosta.
Kuvassa Trolle (kastraattipoika) harjoittelee Robbanin astumista. Mitähän mahtaa Robban tuumia!?
1671675.jpg

Toisessa kuvassa Robin (Galahad) ja Aldo (Aldowaldo). Kuten kuvasta näkyy, pikkuveikka on jo ohittanut isoveikan koossa.
1671677.jpg
Kuvat: Sonja Ilander