Marraskuu ei ole ollut oikein minun kuukausi. Auto-ongelmia ja isompana tietenkin oma sairaalareissu sikainfulenssan takia. Nyt olen kotona - tosin toipilaana. Onneksi nuo kasvatit jaksavat aina ilahduttaa kuulumisillaan.
Jyväskylän KV-näyttelystä tuli Stelmoille vähän tynkänäyttely, kun mukanani Jyväskylään piti lähteä pari koiraa lisää. Se sitten peruuntui tuon sairauden takia. Paikalla Stelmoista olivat Ghostbuster VSP, Galadriel ERI 3, He-Man EH 2 ja Carcharot H. Tuomarina oli Annukka Paloheimo
Turun näyttelyssä tänään olivat Iceman ja Folek. Tuomarina ruotsalaistunut Zorica Salijevic. Upi oli pentujen 3. ja Folek ERI 4.

Tanskantuontini Michiko á Chardani sai 25.11. 4 pentua (3 poikaa ja yhden tytön). Kaikki pennut tulevat olemaan harvinaisia liloja. Kuviomahdollisuudet ovat mitted ja colorpoint. Saa nähdä milloin nuo kuviot nähdään pennuista, onneksi väriä ei tarvitse arpoa, kun isäkin, espanjalaishurmuri Trumagik Storms Patriarca on lila.

Pennut 1 vrk                                                                    kuva: Hanna Väinölä

Unique Rose of Eulalien eli Ronjan pennut ovat jo 3 viikkoa vanhoja. Tämä pentue jäi Smilen viimeiseksi pentueeksi, sillä se kastroitiin lokakuun lopulla. Näissäkin pennuissa on 3 poikaa ja 1 tyttö. Tyttö on kuvioltaan colorpoint ja pojista 2 on mittedejä ja 1 colorpoint. Kaikkien väri on ruskea.

Ronja ja pennut                                                                                kuva: Visa Kopu

Feel-x C- ja D-pentueiden omistajat ovat lähetelleet kuvakuulumisia 4 kuisista pennuistaan. Tässä joitakin niistä:

Caesius eli Simcha                                                             
kuva: Saara Kattainen


Decimus eli Donny ja bengali Rasmus                 
kuva: Hannele Puukko


Dominicus eli Nökö ja Kamu                                                    
kuva: Sonja Riihilahti