Meidän pari viimeistä viikkoa on mennyt melkoisen mouruamisen merkeissä. Mymlan on päättänyt, että nyt on hänen vuoronsa tulla äidiksi ja hän tekee sen kyllä koko naapurustolle selväksi. Se on kyllä ihan uskomatonta miten kova ääni noinkin pienestä otuksesta lähtee. Ronja touhuaa ihan samaa Tian luona.
Kävin viikonloppuna katsomassa kollia Mymlanille ja nyt vain odotellaan, että saisimme Hyvinkään kissanäyttelyn kunnialla läpi ja sitten on Mymlanin aika lähteä sulhasen luo. Ronjalle pitäisi sulho myöskin löytyä. Ensin on sen kohdalla kuitenkin edessä perjantaina vielä terveysultra. Raggareiltahan tulisi ultrata sekä sydän että munuaiset ennen jalostuskäyttöä. DNA-testi HCM:n osalta on jo tehty ja sen mukaan Ronja on terve.

Tässä pentukammarin terveiset:
Sankarina tällä kertaa Anfractus. Miehellä on miehen jalat!

1575253.jpg

Kissoilla emo ihan oikeasti opettaa pentujaan elämän tiellä. Emo näyttää vessalaatikon ja patistaa pennut sinne. Kissanpennuthan ovat ihania verrattuna koiranpentuihin. Ei kakkakikkareita lattialla puhumattakaan lätäköistä. Äiti opettaa pennut myös syömään kiinteää ruokaa, jotkut jopa opettavat lihanpaloilla metsästystä. Aikuisena ragdolleista ei kyllä sitten taitaisi olla metsästykseen. Michikokin asui ennen rotan kanssa ja vietti sen kanssa täysin rauhaisaa rinnakkaiseloa vierekkäin nukkuen...
Tässä kuva raapimapuun käytön opetuksesta. Kuuliaisena oppilaana Albatus.

Albatus ja Anfractus muuten vielä etsiskelevät omia kotejaan

1575272.jpg

Viikonloppuna on tulossa Stelmo's-väen vuoden suurin tapahtuma Tervakosken ohella, kun Stelmo's-leiri pidetään Vahermassa. Meitä on lauantaina paikalla peräti 28 aikuista!
Kamera napsii koko viikonlopun, joten eiköhän viikonlopun jälkeen ole taas jotain päivitettävää.