Sunnuntaina tungimme koko perheen (2 aikuista, 2 lasta, 2 hoffia, 2 ragdollia ja 2 marsua) Volvoon ja huristimme pohjoiseen mökille. Vihdoin loma!!
Tietenkin mun piti saada heti flunssa ja ensimmäisenä lomapäivänä ei auttanut muu kuin mennä lääkäriin. Nyt ollaankin sitten antibiottikuurilla ja olo sen mukainen!

Ei tämäkään tietenkään riittänyt, vaan Luna meni telomaan itsensä puun kanssa. Se lähti Gwendyn kanssa juoksemaan metsään ja törmäsi selkä edellä puunrunkoon. Se vain valahti alas ja huusi kamalasti. Tajusin heti, että nyt meni selkä ja lonkat. Eläinlääkärin löytäminen on täällä korvessa tosi vaikeaa. Lähistöllä ei ole kuin lehmälääkäreitä ja niille on ihan turha viedä koiraa. Oulussa kaikki eläinlääkäriasemat olivat täyteen buukattuja. Lopulta sain ajan Nivalaan, mutta sinne olisi ollut matkaa yhteensä yli 400 kilometriä. Ei auttanut muuta kuin mennä Kajaaniin. Hoitohan oli sitten "perusteellista". Luna röntgenpöydälle ja lonkkakuvaus. Eläinlääkäri katsoi Lunan kuvaa vakavana ja totesi, että koirallasi on  paha lonkkavika. Niin on. Mitään muuta ei kuvasta eikä tutkimuksista sitten selvinnytkään. Saatiin Rimadyl-kuuri ja liikkumiskielto viikoksi.Nyt Luna makaa tosi kipeänä sisällä. Minä rakentelen täällä kauhukuvia, mitä muuta sillä on, sillä koskaan ei kukaan koiristani ole ollut näin kipeä.
Tämä on ainakin kolmas kerta, kun lomalla pohjoisessa joudun hakeutumaan pikaisesti eläinlääkäriin. Ensi vuonna en kyllä lähde lomalle ilman henk.koht. eläinlääkäriä ;)

Oli tuossa Kajaanin reissussa jotain positiivistakin, sillä ajelin samalla reissulla Sotkamoon moikkaamaan Ruusaa (Godwina) ja perhettä. Mikä on Ruusalla ollessa niissä maisemissa! Hyvään paikkaan on tyttö päässyt. Saa tehdä sitä hommaa mihin se on alunperin luotukin - pihavahti. On aina kiva seurailla noita hoffeja omilla isoilla pihoillaan, ne ovat jotenkin niin omassa elementissään.

Yritämme pysyä täällä maalla hengissä vielä vajaan viikon ja sitten onkin jo Terviksen vuoro!