Heinäkuun viimeinen viikonloppu oli hikinen urakka Tervakoskella hoffien päänäyttelyssä. Stelmoja oli mukana 14 kpl + Gwendy sekä 2 Stelmo-mammaa (Sissi ja Fanta). Näyttely meni hienosti. Suurimpana menestyjänä voidaan pitää Godwinaa eli Ruusaa, joka voitti juniorinartut ja pokkasi vielä varasertinkin. Varasertistä se joutui kamppailemaan äitinsä kanssa. Gwendy oli ison avoimen luokan toinen. Periaatteessa Ruusa oli PN 5 ja Gwendy PN 6. Tällaisia sijojahan ei tietenkään ole, mutta heidän välillään varaserti kisattiin. Sissi tuli hienosti veteraaninarttujen kakkoseksi. Kyllä siinä kelpasi iltaa istua!

1807976.jpg
Mallia onnellisesta ilmeestä - Sulo eli Ghostbuster. Taustalla samanväriset Gwendy ja Ruusa (kuva Kathrina)

Viikko Terviksen jälkeen suuntasimme isolla porukalla Kuopion kolmipäiväiseen KV-näyttelyputkeen. Gwendy oli vihdoin päässyt mukaan reissuun, sääli vain, että se oli tiputtanut lähes kaiken karvansa. Silti viimeisenä päivänä se oli hienosti PN4. Suurin sankari tällä reissulla oli Folek eli Retu. Se pokkasi 2 kolmesta jaossa olleesta sertistä. Hieno homma puolitoistavuotiaalta koiralta! Yövyimme porukalla hotellissa ja hauskaa oli. Varmasti otamme uusiksi! On mukavaa, että minulla on ympärillä samanhenkistä pennunomistajaporukkaa, joiden kanssa on mukava reissata ja joita ei tarvitse houkutella reissuun. Pikemminkin toppuutella ;)

1808000.jpg
Junioriurokset: Folek, Frisco ja Ghostbuster (kuva Outi Hyvönen)

Kotona meillä pikkuhiljaa valmistaudutaan Mymlanin synnytykseen. Sen pitäisi synnyttää 22. päivä. Se on VALTAVA! Toivottavasti se ei sivua mitään ragdoll-ennätyksiä, kuten Gwendy teki reilu vuosi sitten hoffeilla. Mikähän se ragdoll-ennätys on?!