Kylläpä on ollut kiire! Koko elämä pyörii vielä muutaman viikon jääkiekon ympärilllä. Sitten onneksi helpottaa.
Koira- ja kissarintamallakin tapahtuu koko ajan jotain pientä. Smile sai lopultakin jalostusluvan Suomeen ja nyt vain odotellaan tyttöjen kiimojen alkamista. Aion astuttaa sillä ainakin Mymlanin ja Ronjan. Ajankohta on tytöistä kiinni.


Räpsin pitkästä aikaa tällä viikolla kuvia myös kissoista. Tämä otos Mymlanista on otettu ikkunan läpi. Ragdollhan on samanlainen kuin hoffitkin; aina siellä missä omat ihmiset. Kissat päivystävät ikkunassa koirien lenkin ajan.


Kotitoimistokisut.
Onneksi meillä on työhuoneessa 2 tuolia. Toinen on jatkuvasti tässä käytössä (ja karvoissa). Nytkin kun tätä kirjoitan Lara makaa työpöydällä näppiksen vieressä ja Mymlan tuossa kuvassakin näkyvässä tuolissa. Ja ne hoffit jaloissa. Ei ole yksinäistä, ei!


Viime viikonloppuna oli näin ihana ilma. Teimme koirien kanssa metsälenkin minkä seurauksena Luna jatkoi ontumistaan. Maanantaina vein sen lääkäriin. Röntgenissä ei onneksi ollut mitään huolestuttavaa. Olkapäästä on vain jänne tulehtunut. Luna käyttää etuosaansa tavallista enemmän säästääkseen sairaita lonkkiaan ja sen takia etuosa rasittuu. Nyt pitäisi olla 5 viikkoa levossa... sopii yrittää!


Näin sopuisasti sujuu elämä Hevillä (Helios) ja Vaxilla. Jätkistä on tullut heti parhaat kaverit.


Manu (He-man) ja Laura (Lambada)


Tätä kuvaa ei tarvitse kenellekään hoffinomistajalle selittää. Kyseessähän on tietenkin hoffihepuli ja vielä tuplana. Kun muilla menee seesteisesti, niin näillä kahdella menee sitten näin. Se ei tietenkään ollut mikään ihme, sillä Indi ei tunnetusti ole niitä rauhallisimpia tyttöjä eikä nytkään pentulaatikosta tarttunut mukaan sitä rauhallisinta. Kuvassa Steinroller Ija ja Hermione eli Nova. 


Hyacinth eli Hera asuu ainoana hoffina, mutta perheessä on lintuja ja tämä akvaario. Kuinkahan kauan, jos tämä ilme mitään kertoo?